Τι χαρακτήρα έχει η γάτα σου;

gata-xaraktiras-charaktiras

Η επιστήμη, παρατηρώντας τις συμπεριφορές κάποιων γατών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γάτες χωρίζονται σε πέντε βασικές κατηγορίες ανάλογα με τον χαρακτήρα τους. Για τη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα παίζει ρόλο η ανατροφή τους, ο κόσμος που τις περιβάλλει και τα γενετικά τους χαρακτηριστικά.

Γάτα-«Μητέρα»

Παρατηρήθηκε ότι κάποιες γάτες, έχουν την τάση να δείχνουν την αγάπη τους, όχι όμως τόσο στους ανθρώπους, όσο για τις υπόλοιπες γάτες. Είναι ένας χαρακτήρας που δεν ταιριάζει τόσο σε μια γάτα που θα δεις στο δρόμο, αλλά σε μια γάτα που μεγαλώνει σε προστατευόμενο περιβάλλον. Φυσικά, μπορεί να έχει προτιμήσεις μεταξύ άλλων γατών, ωστόσο όλες την σέβονται.

Η περίεργη γάτα

Είναι η γάτα, που ψάχνει πραγματικά όλη την ώρα τον χώρο και τα πράγματα γύρω της. Το ιδανικό περιβάλλον γι’ αυτή την κατηγορία γάτας είναι ένα μέρος που έχει θόρυβο και έντονες μυρωδιές. Είναι εύκολη για να την προσεγγίσεις, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να σε παρατήσει.

Ανθρωποκεντρική γάτα

Πρόκειται για τη γάτα η οποία θέλει όλοι γύρω της να ασχολούνται μαζί της. Της αρέσουν πολύ τα χάδια και θέλει να βρίσκεται μονίμως κοντά σου. Η γάτα αυτή, διεκδικεί μονίμως την προσοχή σου και γι’αυτό στεναχωριέται όταν λείπεις από το σπίτι. Η έκθεση στους ανθρώπους και η άμεση κοινωνικοποίησης της, από τις πρώτες ημέρες παρουσίας της στον κόσμο, είναι το μυστικό της.

Γάτα κυνηγός

Της αρέσει να κυνηγάει.. τα πάντα. Νιώθει ότι θέλει να πιάσει κάτι για να σου το φέρει σαν δώρο. Αν αυτό το κάτι κινείται κιόλας, μπορεί να ασχολείται μαζί του με τις ώρες. Το μόνο που ζητάει είναι άφθονο χώρο και αντικείμενα για να ασχολείται μαζί τους.

Ιδιόρυθμη γάτα

Όσοι δεν γνωρίζουν για τις γάτες, θεωρούν ότι εντάσσονται όλες σε αυτή την κατηγορία. Η γάτα αυτή, δεν θέλει πολλά-πολλά με ανθρώπους και γάτες και θα στο δείξει στην πρώτη ευκαιρία. Νιώθει μια μόνιμη απειλή και γι’ αυτό είναι επιφυλακτική. Φυσικά, θα ασχοληθεί μαζί σου όποτε αυτή το θελήσει, γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή.

 

Τι χαρακτήρα έχει η γάτα σου
Η δική σου η γάτα σε ποια κατηγορία ανήκει;
Γνωρίζεις ότι πλέον μπορείς να φτιάξει το πορτρέτο της γάτας σου αναλόγως του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της; Ναι, εννοούμε ένα κανονικό πορτρέτο! Κάνε κλικ εδώ, διάλεξε την στολή που της ταιριάζει, και το μέγεθος του πίνακα, ανέβασε την φωτογραφία της και εμείς μέσα σε 7 ημέρες θα σου ετοιμάσουμε και θα σου στείλουμε ένα πορτρέτο της αγαπημένης σου τετράποδης φίλης, σε καμβά από ξύλο ελάτης τοιμο για κρέμασμα στον τοίχο σου ή όπου αλλού θες.
Δες το παράδειγμα του Σίμπα από κάτω και κάνε κλικ εδώ για να παραγγείλεις το δικό σου. 
.
γάτα-πορτρέτο
Πηγή: nestlenoiazomai.gr

Σχολιάστε

Please note, comments must be approved before they are published